Lise Wichmann Hansen

Tillverkar keramik med mina händer och en vedugn. Drejar och bygger. Det är inget snabbt sätt att arbeta på. Jag kapar, klyver, staplar och kånkar också själv veden som behövs, ritar o bygger mina ugnar och verkstad och odlar själv min mat.  Ibland hittar jag också på att jag mitt i alltihopa behöver gå långt ut i skogen för att hämta t. ex. tranbärsris eller barkborregnag att dekorera ytor med.  Slow pots for slow food kanske det är jag gör, eller långsam kopp för lugnt fika.

Lise Wichmann Hansen​

Tillverkar keramik med mina händer och en vedugn. Drejar och bygger. Det är inget snabbt sätt att arbeta på. Jag kapar, klyver, staplar och kånkar också själv veden som behövs, ritar o bygger mina ugnar och verkstad och odlar själv min mat.  Ibland hittar jag också på att jag mitt i alltihopa behöver gå långt ut i skogen för att hämta t. ex. tranbärsris eller barkborregnag att dekorera ytor med.  Slow pots for slow food kanske det är jag gör, eller långsam kopp för lugnt fika.

Kontakt

Lise Wichmann Hansen
Backa Natalias Hus
661 93  Säffle

Tel. 0533-40310,
SMS: 073 722 84 75
[email protected]
  

Close Menu