Kaj Stuart-Beck

Jag är född 1954 och tänkte en gång i tiden bli biolog. Under ett kortare studieuppehåll som visade sig bli permanent, träffade jag min fru, fick barn och köpte föräldragården. Jobbade som svetsare ett antal år med keramiken vid sidan om uppmuntrad av min far Rex som själv var keramiker. När han dog 1984 sade jag upp mig för att föra traditionen vidare. Jag jobbar mest skulpturalt och ofta med djurmotiv. Utöver detta är jag småskalig fårbonde.

Kaj Stuart-Beck​

Jag är född 1954 och tänkte en gång i tiden bli biolog. Under ett kortare studieuppehåll som visade sig bli permanent, träffade jag min fru, fick barn och köpte föräldragården. Jobbade som svetsare ett antal år med keramiken vid sidan om uppmuntrad av min far Rex som själv var keramiker. När han dog 1984 sade jag upp mig för att föra traditionen vidare. Jag jobbar mest skulpturalt och ofta med djurmotiv. Utöver detta är jag småskalig fårbonde.

Kontakt

Kaj Stuart-Beck
Dalen
671 91 Arvika
Tel 0570-240 90

Close Menu